Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Летичівській амбулаторії встановили нові енергозберігаючі вікна

Дата: 02.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Збереження доступної медицини на селі є одним із основних напрямків діяльності міського голови. Так, за ініціативи Олександра Тищенка було замінено всі 10 вікон в Летичівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» з метою створення кращих умов для пацієнтів і працівників та підвищення енергоефективності приміщення.

Тож спочатку були проведені підготовчі роботи (вимірювання віконних прорізів і замовлення вікон), потім демонтовано старі, зношені дерев’яні конструкції та встановлено нові енергозберігаючі вікна разом із підвіконниками та відливами. Також ще будуть проведені роботи з обробки внутрішніх відкосів.

Фінансові затрати на придбання та оплату послуг з доставки й монтажу в повному обсязі взяла на себе Монастирищенська міська рада.

Працівники Летичівської амбулаторії щиро дякують міському голові Олександру Тищенку за турботу.

Проведені роботи дозволять значно зменшити втрати тепла у холодну пору року та заощадити енергоносії. Відтак пацієнти та медичні працівники почуватимуть себе комфортно та затишно в приміщенні амбулаторії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора