Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з письменницею

Дата: 05.07.2021 11:10
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

Будьте українцями,

Розмовляйте українською,

Нехай усміхається вам щастя!

                                 Лариса Ніцой

         4 липня в Монастирищенській публічній бібліотеці відбулася зустріч з відомою дитячою письменницею, громадською діячкою, педагогом Ларисою Миколаївною Ніцой. На зустріч прийшли шанувальники творчості письменниці. Діти та дорослі з задоволенням слухали Ларису Миколаївну, яка ознайомила присутніх зі своєю творчістю, розповіла багато цікавих історій з власного життя. Письменниця представила відео-презентацію, в якій йшлося про важливість рідної мови для розвитку держави. Презентувала свої книги, які популяризують Україну та рідну мову, заохочують до книгочитання. Розповіла про співпрацю з художниками, підбір ілюстрацій до своїх книг. На зустрічі панувала чудова, позитивна атмосфера.

         Начальник відділу культури та туризму Юрій Миколайович Кудін подякував письменниці за теплу, цікаву, змістовну розмову та вручив квіти від міського голови Монастирищенської ТГ Олександра Михайловича Тищенка.

         На завершення зустрічі всі бажаючі мали можливість придбати авторський примірник письменниці з автографом, зробити фото на пам’ять. Дякуємо пані Ларисі Ніцой та сподіваємося на наступні цікаві зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора