Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали працівників поліції із професійним святом!

Дата: 05.07.2021 11:24
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

День Національної поліції України – є святом тих, хто щодня на службі пізнає ризики і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але важливий для суспільства обов’язок із захисту життя та здоров’я, прав і свобод людини, правопорядку та спокою у нашій державі.

З нагоди відзначення професійного свята в актовій залі Монастирищенського сектору поліції відбулися урочистості,у яких взяли участь  міський голова Олександр Тищенко та заступник міського голови Олег Недогода.

Керівництво громади, вітаючи працівників сектору поліції, подякували їм за високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку.

В рамках урочистостей колектив поліцейських та кращі працівники були нагороджені подяками міської ради за високий професіоналізм, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини та з нагоди Дня Національної поліції України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора