Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова зустрівся з гордістю громади – цьогорічними медалістами

Дата: 07.07.2021 18:45
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко, його заступник Зоряна Заворотна та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана в неформальній обстановці зустрілися з випускниками-медалістами закладів загальної середньої освіти Монастирищенської громади. Цього року Монастирищина має 20 медалістів (14 золотих і 6 срібних), які довели що, працелюбність, наполегливість і завзятість долають всі перешкоди, адже серед них – переможці олімпіад, різноманітних творчих та інтелектуальних конкурсів, змагань.

Звертаючись до випускників, Олександр Тищенко подякував за сумлінність, працелюбність, наполегливість, активну життєву позицію, побажав сміливо йти по дорозі життя, залишатися креативними, талановитими та цілеспрямованими і зі словами щирих привітань вручив медалістам квіти та грошові нагороди.

Опісля міський голова пригостив випускників смачненьким тортиком і за філіжанкою кави вони продовжили свої розмови. А на завершення зустрічі присутні зробили спільну фотографію на добру згадку про цей день.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора