Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду робочої групи з питань підготовки об’єктів комунального майна Монастирищенської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Дата: 07.07.2021 16:50
Кількість переглядів: 397

 08 липня заступником міського голови Олегом Недогодою було проведено чергову нараду робочої групи з питань підготовки об’єктів комунального майна Монастирищенської  міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

В ході наради керівники та уповноважені особи відділів та управлінь міської ради доповіли про стан підготовки об’єктів комунального майна їх галузей та вказали на проблемні питання.

В результаті проведення даної наради було обговорено план дій по усуненню виявлених питань та кожному керівнику було надано окремі доручення, які забезпечать розпочати опалювальний сезон вчасно та якісно.

Також, до участі в нараді був запрошений директор комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства Монастирищенської міської ради Анатолій Васильович Касьянчук, з яким було детально обговорено можливість забезпечення якісного твердого палива на опалювальний сезон для усіх комунальних закладів громади та його вартість.

Такі зустрічі будуть проводитися і надалі та забезпечать можливість завчасно виявити та усунути всі проблемні питання щодо підготовки об’єктів комунального майна громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та своєчасно розпочати новий опалювальний сезон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора