Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено пленарне засідання позачергової 7 сесії міської ради

Дата: 08.07.2021 16:55
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Сьогодні, 08 липня, міський голова Олександр Тищенко провів засідання  позачергової  7 сесії  міської ради VIII скликання.

До участі в роботі сесії долучилися 24 депутати міської ради із 26 обраних.  Першим  питанням порядку денного депутати  підтримали рішення щодо встановлення  місцевих  податків і зборів на території Монастирищенської міської територіальної  громади, які набирають чинності  з 1 січня 2022 року.

У ході роботи сесії депутати  розглянули, а згодом і ухвалили, низку рішень, пов’язаних з затвердженням Програм, що діятимуть на території громади, порядків призначення керівників закладів культури ,  звільнення від плати громадян пільгових категорій за отримані соціальні послуги у територіальному центрі, про грошову  компенсацію на придбання шкільної та спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим  батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти громади, дали дозвіл на відновлення роботи закладу дошкільної освіти в с.Попудня, внесли зміни до штатів закладів дошкільної освіти,затвердили  Інвестиційну програму КП «Монастирищенське ВУЖКГ», надали дозвіл КП «Теплокомуненерго» на укладання договору постачання природного газу, прийняли у комунальну власність майно державної власності, внесли зміни до складу постійних комісій та бюджету Монастирищенської міської територіальної громади   тощо.

Окрім того депутати розглянули  цілу низку   земельних питань  на території  громади та прийняли відповідні рішення . Підтримали пропозицію депутатів, внесених на засіданні профільних постійних комісій,  щодо змін ставок оренди за користування водоймами на території громади, що має вирівняти розмір плати за оренду 1 га водойм всіма орендарями і, відповідно, збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Також депутати  підтримали пропозицію депутата міської ради Чуйка В.П. і одноголосно  прийняли рішення  про  забезпечення цілодобовим медичним постом гінекологічного відділення КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня», вирішили звернутися  до голови Уманської районної ради щодо надання інформації про використання коштів, наданих із міського бюджету   та правомірності створення тимчасової контрольної комісії районної ради щодо стану будівництва амбулаторій загальної практики медицини на території району. 

Детально ознайомитись із текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора