Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Лукашівці відзначили День села

Дата: 08.07.2021 20:00
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

День села – це свято єднання. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною важкою працею.

Учора, 7 липня, лукашани святкували подвійне свято – Івана Купала та День села. Розпочали відзначати із змагань гирьового спорту, шахів та настільного тенісу, де переможці отримали грошові винагороди

Для усіх охочих долучитися було проведено безпрограшну лотерею, де люди мали можливість виграти різні призи.

Із теплими словом до своїх односельців звернувся помічник міського голови в Лукашівці Василь Щербатюк та побажав всім розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

У цей день на свято завітала заступник міського голови Зоряна Заворотна. Від імені міського голови Олександра Тищенка Зоряна Володимирівна привітала усіх присутніх зі святом: «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал».

Слова шани та подяки звучали на адресу довгожителів та найменших жителів села, родин, які багато років прожили в парі у мирі та злагоді, багатодітних родин. Віддали данину шани та поваги місцевим афганцям та чорнобильцям, подякували учасникам АТО/ООС.

За усталеною традицією лукашан на святі частували смачною рибною юшкою та козацькою кашею. А опісля розпочався святковий концерт.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували народний аматорський ансамбль «Лукашани» і самодіяльні артисти Лукашівського будинку культури. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім учасникам Дня села гарного настрою.

Отож залишається побажати жителям Лукашівки й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Щирі слова подяки від лукашан линуть усім, хто долучився до проведення та організації такого чудового свята єднання поколінь. А особливо хочеться відзначити спонсорів свята – агрофірму «Хлібороб» (Kernel), братів Олександра та Володимира Музиченків, ФГ «Любава» (Олександр Журавель) та СФГ «Олена» (Володимир Корчомний), які завжди готові долучитися й допомогти з вирішенням будь-який проблем села.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора