Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Читальний зал просто неба

Дата: 09.07.2021 11:51
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

В літню пору дітям хочеться розважатися, веселитися, пізнавати, подорожувати.

         Літні табори – є особливою територією дитинства. Бо саме тут дитина знайде не тільки місце для відпочинку, спілкування і проведення вільного часу, а й має можливість отримати корисну інформацію, досвід самостійного життя, прийняття власних рішень. Дітям подобається бути безпосередніми учасниками ігор, занять, цікавих заходів, які влаштовуються в таборі.

         Працівники Монастирищенської публічної бібліотеки, бібліотеки для дітей завітали до військово-патріотичного табору «Гарт». Бібліотекарі створили яскравий та веселий, а головне пізнавальний майданчик просто неба. У тіні великих дерев розташувалися найменші вихованці табору. Згодом до заходів долучилися діти старшого віку. Часу було вдосталь, тому діти встигли дізнатися багато цікавої інформації. Велися бесіди про значення книги в житті дітей. Разом з бібліотекарями діти подорожували сторінками Червоної книги, дізнавалися про екологічні проблеми України, світу та шляхи їх подолання. У цьому нам допомогли книги, які бібліотека отримала від Українського інституту книги.

         Емоційно та відверто пройшли бесіди щодо булінгу. Діти активно спілкувалися з бібліотекарями, ділилися своїми життєвими ситуаціями.

         І менші, і старші вихованці табору, захопливо слухали розповідь бібліотекарів про видатних особистостей України, ділилися власними знаннями.

         На всіх бібліотечних зустрічах у таборі, панувала тепла, надзвичайно емоційна атмосфера. Дякуємо організаторам табору «Гарт» за запрошення до співпраці. Разом ми сила у вихованні підростаючого покоління.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора