Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 липня військово-патріотичний вишкільний табір «Гарт» закінчив свою роботу

Дата: 10.07.2021 18:00
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Урочистості відвідали заступник міського голови Олег Недогода та директор КП «Монастирищенський фізкультурно-спортивний комплекс» Олександр Бойко, які побажали діткам гарного літнього відпочинку.

Впродовж 10 днів вихованці табору займалися військово-прикладними видами спорту, туризмом, позмагалися у військовому багатоборстві, проходили різноманітні квести, навчалися правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та наданню першої медичної допомоги.

Свято прощання з табором було яскравим, веселим і водночас трішки сумним, адже завжди не хочеться прощатися з чимось насправді хорошим.

Діти задоволені відпочинком та оздоровленням. Щасливі, засмаглі, сповнені сил та незабутніх вражень, вони будуть довго пам'ятати про все цікаве, що відбувалося у таборі і обов’язково захочуть повернутися туди ще раз.

ГО ,,Гарт’‘ та батьківський комітет висловлюють слова вдячності міському голові Олександру Тищенку, за фінансову підтримку а також небайдужим спонсорам, ПАТ «Монфарм», ПП "Лювайс", які відгукнулися та пішли на зустріч.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора