Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В с. Аврамівка освятили місце під будівництво храму

Дата: 11.07.2021 21:03
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Сьогодні з благою метою митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан відвідав Монастирищенську громаду. Чимало вірян зібралось, щоб привітати Владику на монастирищенській землі.

Митрополит Іоан прибув до православної громади задля освячення хреста та місця під будівництво храму Косьми та Диміана в селі Аврамівка. Та перед освяченням Владика звершив богослужіння, під час якого об’єднав віруючих у спільній молитві. Митрополит Іоан у своїй проповіді розповів вірянам про важливе значення храму для духовного життя православної громади, про значення віри та Заповідей Божих, про важливість покаяння та прощення.

Опісля архіпастир звершив чин освячення хреста та місця під будівництво храму Косьми та Диміана. Молитовно розділити радість свята зібралися міський голова Олександр Тищенко, депутат міської ради Олександр Бойко, місцевий підприємець Олег Навроцький та численна місцева громада.

Митрополит Іоан, завершивши, освячення представив православній громаді настоятеля храму – отця Миколу (Богуславського). Та подякував міському голові за допомогу в розвитку православної церкви України і нагородив благословенними грамотами за сприяння в розбудові храму Косьми і Диміана міського голову Олександра Тищенка, депутата міської ради Олександра Бойка та місцевого підприємця Олега Навроцького.

Міський голова звертаючись до присутніх промовив, що спільними зусиллями вдасться збудувати храм, який стане Божим храмом та окрасою нашої громади.

Настоятель парафії отець Микола у свою чергу подякував архіпастирю, духовенству та вірянам за спільне молитовне започаткування благої справи, а також міській владі та благодійникам за допомогу та підтримку.

Завершилося свято урочистим «Многая літа».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора