Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій – в дії!

Дата: 12.07.2021 15:45
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Роботи з впорядкування території сіл Аврамівка та Летичівка продовжуються, тож літо для помічника міського голови Андрія Бойка триває у турботах з благоустрою ввірених йому сіл. Відтак найвдаліша пора для реалізації запланованого проходить з впровадженням поставлених завдань.

Так по вул. Гагаріна (Курівська гребля) з метою створення безпечних умов дорожнього руху було встановлено пішохідний перехід з відповідними дорожніми знаками та розміткою.

По вул. Аврамівській та вул. Центральній (вздовж греблі) за допомогою спеціальної техніки були виконані роботи по грейдеруванню доріг задля забезпечення нормального водовідведення стічної води, оскільки під час великого дощу потік води заливав проїжджу частину.

На території громадського пляжу, що знаходиться поблизу ПАТ «Монфарм» виконано роботи з облагородження зони відпочинку. Так було пофарбовано та відремонтовано все обладнання, викошено траву та виконано ряд інших робіт.

Щиро дякуємо всім, хто приймає участь у здійсненні заходів з благоустрою громади!

Чистота та охайність громади залежить від кожного з нас! Подбайте про прилеглі території ваших будинків, нехай зелень буде окрасою, а не чагарниками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора