Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО/ООС

Дата: 16.07.2021 16:30
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Сьогодні, 16 липня, відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО/ООС і членів іх сімей під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної. У засіданні взяли участь учасники бойових дій, їх рідні та представники служб: директор КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» Наталія Мороз, заступник головного лікаря КНП «Монастирищенський ЦПМСД» Олена Верба, начальник Монастирищенського відділу управління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації Богдан Мойсеєнко, начальник відділу соціальної політики та охорони здоров'я Монастирищенської міської ради Катерина Скригун, начальник управління освіти молоді та спорту Ніна Завертана, місцевий перевізник Володимир Солод, керівник ГО «Волонтерська група Монастирищини» Юрій Заворотний.

Посадовці прозвітували про діяльність своїх установ і озвучили наявні послуги, які вони надають учасникам АТО/ООС та їх сім’ям. На засіданні було розглянуто ряд важливих і хвилюючих питань для учасників бойових дій. Зокрема: про медичне забезпечення особи, яка має статус учасника бойових дій та медичну допомогу у військових госпіталях, про надання земельних ділянок учасникам АТО, про пільги та

пільговий проїзд, про надання субвенції та виплати одноразової допомоги до 5 травня 2021 року, а також про діючі програми підтримки учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО.

 В обговоренні зазначених питань взяли активну участь усі присутні на зібранні. Представники галузевих служб під час своїх доповідей відповідали на питання, які хвилюють учасників бойових дій. Тож загалом засідання проходило в форматі діалогу.

На завершення зустрічі Зоряна Заворотна подякувала учасникам бойових дій та зазначила, що міський голова завжди підтримає та допоможе кожному і лише спільними діями вдасться вирішити всі наявні проблеми.

– Хочу подякувати кожному, хто прийшов на зустріч. Зустріч була непроста, тому що є багато проблемних запитань, але впевнена, що всі разом доклавши зусиль ми їх обов’язково вирішимо. Хочу зазначити і від себе, і від імені міського голови Олександра Тищенка, що ми завжди підемо на зустріч кожному з вас. Я впевнена, що звернувшись в міську раду з тією чи іншою проблемою вам обов’язково допоможуть, – зазначила Зоряна Заворотна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора