Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт це здоров’я, спорт – це гра

Дата: 19.07.2021 12:05
Кількість переглядів: 240

Сьогодні, 19 липня, згідно Указу президента України Володимира Зеленського, в Україні вперше відзначається День тренера.

         Спорт щедро винагороджує наполегливих та завзятих. Визначні спортсмени – справжні герої нашого часу. У кожного з них своя історія успіху, свій тренер. Адже для того, щоб досягти великих перемог, недостатньо мати талант – його треба повсякчас розвивати, долаючи найрізноманітніші перешкоди й гартуючи характер. Велика заслуга в цьому тренерів – заслужених і відомих, і зовсім незнайомих. Адже шлях до вершин п’єдесталу важкий і довгий.

         Як виховувалися майбутні спортсмени, які фізичні та психологічні труднощі їм доводилося долати в боротьбі за перемогу, про роботу тренерів, як кожному з нас розвинути в собі такі ж якості, - про все читайте у книжках серії «Дівчата зі спорту», заснована в 2011 році, «Життя видатних дітей», заснована в 2007 році.

      Олексій Сільвестров Олег Блохін

       Олег Блохін – гравець, масштаби таланту й досягнення якого охоплюють не тільки радянський і український, але й світовий футбол у цілому. Восьмиразовий чемпіон СРСР, володар Кубка кубків УЄФА і Суперкубка УЄФА, кращий бомбардир збірної СРСР і чемпіонату СРСР, володар «Золотого м’яча» (звання кращого футболіста Європи) 1975 року – це тільки невелика частина досягнень Блохіна-гравця. Є чим пишатися і Блохіну-тренеру – він перший наставник в історії українського футболу. Якому вдалося вивести збірну країни до фінальної частини чемпіонату світу, дійшовши разом із нею 2006 року до чвертьфіналу.

Нехай сила духу та здоров’я завжди йдуть поряд! Терпіння, наснаги, перемог!

З Днем тренера!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора