Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про CoronaVac/Sinovac Biotech

Дата: 20.07.2021 10:02
Кількість переглядів: 328

Наразі для вакцинації в Україні використовують і планують використовувати вакцини знаних у світі розробників і виробників, а саме: CoronaVac/Sinovac Biotech, Comirnaty/Pfizer-BioNTech, AstraZeneca  (Covishield, SKBio), Moderna.

Вакцина, яку ви отримаєте, в більшій мірі залежить від наявності вакцини у центрі вакцинації. Нині в Монастирищенській громаді імунізація від коронавірусу здійснюється вакциною CoronaVac. CoronaVac/Sinovac Biotech – це інактивована вакцина проти COVID-19 китайської біофармацевтичної компанії Sinovac Biotech, що спеціалізується на виробництві вакцин проти гепатиту та грипу. Ця вакцина містить у своєму складі інактивований, «вбитий» вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет, який захищає від COVID-19 або тяжкого перебігу захворювання. Схоже працюють вакцини проти поліомієліту, грипу. Вакцину Sinovac Biotech вводять внутрішньом’язово. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 14-28 днів.

Але якщо ви бажаєте імунізуватися іншою вакциною (Moderna, Pfizer, AstraZeneca) –  звяжіться зі своїм сімейним лікарем та вкажіть йому назву цієї вакцини. Згодом вам зателефонують і запросять на щеплення.

 

Тож не гаймо часу вакцинуймося, адже це єдиний та безпечний метод захисту від коронавірусу. А здійснити щеплення на сьогодні легко та швидко!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора