Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація – єдиний шлях до подолання пандемії COVID-19

Дата: 23.07.2021 09:25
Кількість переглядів: 375

Кожен четвертий онкохворий помирає, коли хворіє на COVID-19. Перебіг коронавірусного захворювання дуже тяжкий. Клінічно та практично доведено, що вакцини є безпечними для людей з онкологічними захворюваннями. Але заразитися коронавірусом може і цілком здорова людина, незалежно від її статі,
походження, національності та соціального статусу.

Нині ситуація ускладнюється тим, що Європою ширяться нові штами SARS-CoV-2, які за дослідженнями вчених є більш заразними ніж попередні. Всі вакцини проти COVID-19, які використовуються в Україні – схвалені ВООЗ для екстреного застосування. Вони безпечні та ефективні.

Тож на сьогодні вакцинація єдиний шлях до подолання пандемії COVID-19. Лише навчивши свій організм боротися з вірусом, ми можемо бути певними, що хвороба не виявиться сильнішою за нас.

Не бійтеся та зробіть щеплення від коронавірусу. Нині це головне вкладення у власне майбутнє. Зробити імунізацію може кожен охочий віком від 18 років, просто прийшовши до пункту вакцинації та витративши лише 30-60 хвилин свого часу. Для зручності сільських жителів – працює мобільна бригада, яка проводить вакцинації в селах громади.

Тож зверніться до свого сімейного лікаря або за телефонуйте за номером 068-256-16-61 і запишіться на щеплення вже сьогодні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора