Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Демографічна ситуація в Монастирищенській громаді

Дата: 27.07.2021 15:14
Кількість переглядів: 279

Вже протягом досить значного періоду в Україні, зокрема, і в Монастирищенській громаді, спостерігається така тенденція, як перевага смертності над народжуваністю.

За даними Монастирищенського відділу ДРАЦСу за перших шість місяців 2021 року наша громада поповнилася новими громадянами, тепер тут зростає ще 84 маленьких жителів, які своєю появою ощасливили батьків, рідних і, зокрема, всіх нас.

Щодо новостворених сімей, то повірили в своє кохання та в священність подружнього союзу й виявили бажання офіційно зареєструвати шлюб 37 пар. Але тих, хто зневірився в своєму партнері та в даних одне одному обіцянках: «і в радості, і в горі, до поки смерть не розлучить нас» і вирішили припинити подружній союз – 35 родин.

Та  маємо, нажаль, зовсім невтішні новини, протягом січня-червня померло майже в три рази більше жителів громади, а ніж народилося, а це – 307 людей.

Ось такі показники маємо за перше півріччя 2021 року. Та всем ж сподіваємося, що демографічна ситуація в громаді зміниться на краще та принесе більше радісних новин у наші родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора