Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заклади освіти активно готуються до нового навчального року

Дата: 27.07.2021 15:42
Кількість переглядів: 1106

Фото без опису

Незабаром в освітніх закладах Монастирищини стартує новий навчальний рік, тож наразі всі школи та дитсадки готують до зустрічі з дітьми.

Фото без опису

 Перевірити, як виконуються ремонтні роботи в освітніх закладах громади сьогодні вирішив міський голова Олександр Тищенко. Олександр Михайлович разом з депутатом міської ради Олександром Бойком та начальником управління освіти, молоді та спорту Ніною Завертаною здійснили плановий об’їзд освітніх закладів. Зокрема, побували в опорних закладах «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» та «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2», Сатанівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

Нині у цих закладах активно тривають внутрішні ремонтні роботи – здійснюються ремонти навчальних кабінетів, коридорів, фойє, спортивних залів. Також постійно триває облагородження територій тощо.

Фото без опису

 А у Монастирищенській спеціалізованій школі № 5 здійснюється капітальний ремонт харчоблоку. Відтак він відповідатиме усім сучасним вимогам і дозволить забезпечити повноцінні комфортні умови праці кухарям та високоякісний процес приготування їжі для учнів.

Усі ремонтні роботи у навчальних закладах будуть завершені до 1 вересня.

Фото без опису

 Міський голова відзначив, що всі роботи, які виконуються нині – це лише початок запланованих масштабних робіт з відновлення закладів освіти у Монастирищенській громаді: «Поступово ми будемо надавати допомогу кожному дошкільному та навчальному закладу, щоб наші діти росли в безпечних та комфортних умовах. Адже, діти – наша гордість, наша надія та наше майбутнє. І ми докладемо максимум зусиль, щоб наші діти були щасливими».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора