Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з роботодавцями

Дата: 27.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 233

 

27.07.2021 фахівцями Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ спільно з представниками ТОВ «Епіцентр К» було організовано та проведено ярмарку вакансій для зареєстрованих безробітних, які перебувають на обліку Філії.

Під час зустрічі заступник начальника ТОВ «Епіцентр К» Євген Площик ознайомив присутніх з історією становлення та розвитку підприємства, напрямками його діяльності та переліком наявних вакансій. Фахівцем з підбору персоналу Яною Лимарєвою акцентовано увагу присутніх на умовах праці, графіку роботи, рівні заробітної плати та вимогами до персоналу.

Важливою родзинкою заходу стала невимушена атмосфера при спілкуванні зі сторони присутніх. Адже зацікавлені роботою безробітні активно ставили  численні питання та в свою чергу отримували вичерпні та змістовні відповіді.  Із загальної кількості присутніх безробітних, ще під час заходу, троє чоловіків виявили бажання скористатись пропозицією щодо працевлаштування на дане підприємство.

Станом на сьогодні підприємство потребує укомплектування таких вакансій, як вантажники та комплектувальники.

Детальну інформацію щодо вакансій можна отримати у Монастирищенській РФ Черкаського ОЦЗ по вул.Жовтнева,12а, м.Монастирище (каб.12), тел. 2-12-68. Або безпосередньо зателефонувавши до роботодавця за тел.097.663-63-09

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора