Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитсадки готуються до ремонтів

Дата: 29.07.2021 17:15
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

 Заклади освіти Монастирищини активно готуються до нового навчального року. Зокрема, масштабні ремонтні роботи розгортають міські дошкільні заклади освіти, які з 2 серпня закриваються на ремонт.

Фото без опису

 Як відзначають в управлінні освіти, молоді та спорту закриття дошкільних закладів освіти на місяць – це вимушені міри, адже потрібно завершити усі ремонтні роботи, щоб з 1 вересня садочки змогли нормально розпочати освітній процес. Адже згідно норм законодавства діти не можуть перебувати в закладі у період виконання ремонтних робіт.

Фото без опису

До того ж, працівники закладів дошкільної освіти в літній період використовують свої відпустки – вони теж повинні відпочити і оздоровитися.

Фото без опису

 Справ, які потребують вирішення у дошкільних закладах назбиралося чимало, тому серпень тут активно використовуватимуть, щоб привести заклади в порядок. Так, наприклад, в ЗДО «Усмішка» необхідно відновити каналізацію у декількох групах; поштукатурити павільйон та стіну біля центрального входу; замінити лавки для відпочинку дітей; відремонтувати пісочниці; провести роботи з благоустрою території; замінити кришки каналізаційних люків, що знаходяться на території дошкільного закладу, щоб убезпечити дітей, тощо.

Фото без опису

Також,триває підготовка навчальних закладів до опалювального сезону.

 Просимо батьків з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже ми стараємося задля поліпшення умов виховання, навчання та перебування дітей в дошкільних закладах. Щоб діти в дошкільному закладі почували себе комфортно та захищено й умови їхнього перебування нічим не відрізнялися від домашніх.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора