Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація Агенції реклами Акварель

Дата: 30.07.2021 15:41
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

   Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця.

   Саме з метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі кадрів 29 липня з ініціативи районної філії Черкаського ОЦЗ було проведено презентацію роботодавця – ФОП Кадука Валентина Анатолійовича –агенція реклами Акварель.

   Агенція пропонує ряд послуг – друк фото, наклейки на авто, виготовлення табличок, стендів, вивісок, банерів, візиток, буклетів, чашки з фото, футболки, подушки з принтом та ряд іншої продукції. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та  з’ясувати всі питання стосовно працевлаштування.

   Під час проведення презентації представник роботодавця Олександр закликав учасників заходу, незважаючи на труднощі, вірити у свої сили. Також він детально розповів про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії.

   В заході взяло участь 10 безробітних, що перебувають на обліку в Монастирищенській районній філії Черкаського ОЦЗ, представник роботодавця Олександр, провідний фахівець Вівчар Алла Олександрівна та провідний фахівець Бирко Вікторія Миколаївна.

   Презентація роботодавця пройшла плідно та інформативно, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Результатом заходу стало бажання одного зареєстрованого безробітного пройти стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Фото без опису

За інформацією Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора