Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся кубок Монастирищенської громади з пляжного волейболу

Дата: 01.08.2021 22:00
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Учора в ДОЛЦ «Юність» відбувся відкритий кубок Монастирищенської міської громади з пляжного волейболу  серед чоловіків. Ініціатором та суддею змагань став інструктор-методист з фізичної культури та спорту КП «Монастирищенський фізкультурно-спортивний комплекс» Михайло Панченко, за фінансової підтримки міського голови Олександра Тищенка.

Участь в грі взяли 6 команд: «Спарта» та «Умань» (м.Умань), «Сокіл» (Соколівська сільська громада), «Матвіїха», «Дощик» та «Новачки» (Монастирищенська територіальна громада).

Перед початком гри учасників від імені міського голови Олександра Тищенка привітав та побажав перемоги завідувач сектору молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Олександр Каплун.

Поєдинки проходили в дуже цікавій і безкомпромісній боротьбі.

Глядачі мали змогу спостерігати за досить вмілими діями гравців. Та все ж фортуна цього дня посміхнулася команді «Спарта» (гравці Роман Осадчук та Євгеній Дохнюк), яка і здобула перемогу,

ІІ місце дісталося монастирищенській команді «Новачки» (гравці Василь Поліщук та Владислав Дзюба), ІІІ місце посіла волейбольна команда «Сокіл» (гравці Олександр Дубовик та Вадим Косенюк).

Команди-переможці були нагороджені кубком, медалями та грамотами.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора