Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Дата: 02.08.2021 14:11
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

30 липня в усьому світі відзначався Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він був започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Монастирищенською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості спільно з Комунальною установою «Центром соціальної служби Монастирищенської міської ради» було проведено соціально-інформаційну акцію «#Працюй Безпечно» задля інформування людей про проблему сучасного рабства.

Метою акції є підвищення рівня обізнаності наших громадян щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та актуальності таких понять, як «торгівля людьми» та «експлуатація». Кожен відвідувач акції мав можливість поспілкуватись зі спеціалістами з протидії торгівці людьми та отримати поради щодо того, як подбати про себе та безпеку своїх рідних.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора