Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрацював Попуднянський дитсадок «Чебурашка»

Дата: 03.08.2021 14:58
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

Заклад дошкільної освіти «Чебурашка», що в селі Попудня відновив свою роботу. Дитсадок не працював близько двох років, але уже з серпня відновив роботу й цими днями радо зустрів своїх маленьких вихованців, які так довго чекали на його відкриття.

Будівлю закладу цілком підготували до зустрічі з дітьми, щоб їм було комфортно та затишно, й відтепер малюки з сіл Сарни та Попудня весело та цікаво проводять тут час.

Сьогодні начальник Управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана разом з помічником міського голови в с.Попудня Петром Орендарчуком відвідали заклад дошкільної освіти, познайомилися з його маленькими вихованцями та поспілкувалися з колективом, щоб особисто переконатися, які ще потреби є в закладі.

Фото без опису

Розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління є особливо важливим напрямом роботи для Монастирищенської громади. Міський голова Олександр Тищенко чітко розуміє, що навчання в дитсадку є надважливим етапом соціальної адаптації дитини та є першоосновою навчального процесу, тому активно сприяє розвитку галузі дитячої дошкільної освіти на Монастирищині.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора