Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада щодо термомодернізації комунальних закладів громади

Дата: 04.08.2021 15:46
Кількість переглядів: 1182

Фото без опису

Сьогодні, 4 серпня, заступник міського голови Олег Недогода  провів нараду, під час якої обговорили ратифіковану Верховною Радою України Угоду з Європейським інвестиційним банком, за якою держава отримає кредит у розмірі 300 млн євро на реалізацію проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Проєкт спрямований на розширення можливостей органів місцевого самоврядування з проведення комплексної термомодернізації та розрахований на територіальні громади, а також малі та середні міста з населенням від 20 до 250 тисяч. Кредит надасть можливість зробити капітальний ремонт будівель, модернізувати системи опалення, вентиляції,освітлення, оновити зовнішні поверхні: фасади, дахи, підвальні перекриття, вікна та двері.

Відтак Монастирищенська громада має всі можливості взяти участь у даному Проєкті та термомодернізувати будівлі комунальних закладів. Тобто, в нас з’явився реальний шанс здійснити комплекс робіт з технічного переоснащення будівель (утеплити стіни, замінити вікна, покрівлі та ін.) та суттєво осучаснити їх зовнішній вигляд і підвищити якість повсякденного перебування  в них. Тож Олег Недогода дав доручення керівникам відповідних установ в найкоротший термін зібрати всю необхідно інформацію по будівлях закладів, які потребують термомодернізації, щоб провести відповідні розрахунки та прийняти участь у Проекті.

Також під час наради було обговорено питання  щодо організації міжнародної співпраці та підписання міжрегіональних угод про торговельне-економічне, науково-технічне та культурне  співробітництво між Монастирищенською міською територіальною громадою та Республікою Польща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора