Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося друге засідання оргкомітету щодо відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 12.08.2021 13:50
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Сьогодні, 12 серпня, під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної та керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Тесленко відбулося  друге засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів щодо відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України. На засіданні було заслухано пропозиції та напрацьовані програми, щодо відзначення свята. 

Під час наради члени оргкомітету, обговорили організацію проведення урочистих заходів і внесли свої пропозиції та зауваження.  Основні питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися підготовки до урочистих заходів, які будуть проходити під час святкування.

За результатами засідання члени оргкомітету обговорили  План  проведення заходів та призначили відповідальних осіб за ходом підготовчих робіт.

Фото без опису

Детальний План заходів відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України буде опубліковано згодом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора