Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенську громаду з робочим візитом відвідали представники технічного відділу Служби місцевих автомобільних доріг у Черкаській області

Дата: 13.08.2021 15:25
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Вчора, 12 серпня, Монастирищенську громаду з робочим візитом відвідали  представники технічного відділу Служби місцевих автомобільних доріг у Черкаській області.

Передумовою їх приїзду стали направлені до Служби листів-звернень від Монастирищенської міської ради щодо доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд (мостів) на них.

Відтак спеціалісти відділу експлуатації (Комісія) спільно з заступником міського голови Олегом Недогодою та начальником відділу містобудування та архітектури міської ради Сергієм Шудрою обговорили та оглянули всі зазначені в листах дороги. Зокрема оглянули проблемні ділянки доріг в напрямку Сарнів, Копіювати та Зюбрихи.

Тож Комісія заслухавши всі пропозиції – окреслила план робіт на найближчі місяці та зробила відповідний висновок, рішення по якому прийматиме вже Департамент будівництва Черкаської ОДА.

Та все ж, за результатами проведеної зустрічі  незабаром розпочнуться роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі 0241204 (Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни)-Сарни, роботи з ямкового ремонту на ділянці дороги 0241208 Цибулів-Шарнопіль-Зюбриха та 0241209 (Цибулів-Шарнопіль-Зюбриха)-Княжики-Владиславчик.

А ще сподіваємося, що Департамент схвалить прохання наших представників і в цьому році за допомогою щебеневої суміші відновлять дорогу 0240303 (/М-05/-Бузівка-Нестерівка)-Острожани-(Цибулів-Шарнопіль-Зюбриха)(6+200-9+200).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора