Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся Кубок з футболу Володимира Реви

Дата: 14.08.2021 22:00
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

Сьогодні в селі Халаїдове відбулося щорічне традиційне спортивне свято – Кубок з футболу на честь колишнього керівника місцевого сільгосппідприємства Володимира Реви.

Нагадаємо, Володимир Григорович Рева очолював місцеве колективне господарство в Халаїдовому понад 25 років. За часів його діяльності відбулися грандіозні зміни в розвитку інфраструктури села, а особливо Володимир Григорович ніколи не шкодував кошти на спорт і активно займався його розвитком. З 2007 року в селі започатковано традицію проведення Кубка з футболу, приуроченого до дня народження Володимира Реви.

Цього року серед команд учасниць на турнірі виступили: ФК «Темп» (ветерани) та ФК «Темп» (молодь), футбольна команда «Дібрівка» та «Княжа Криниця».

Звертаючись до учасників щорічного спортивного дійства під час урочистого відкриття, помічник міського голови в селах Халаїдове та Дібрівка Іван Омельченко зазначив, що Кубок із футболу, приурочений пам’яті Володимира Реви – одна із найкращих традицій села, привітав усіх зі святами та побажав миру, злагоди і всіх гараздів, а учасникам матчу – вдалої гри та перемог.

Від імені міського голови Олександра Тищенка зі спортивним святом всіх присутніх привітала заступник міського голови Зоряна Заворотна, побажала перемог в спорті та житті, а також передала організаторам змагань приз для учасників.

Окрім цього, Зоряна Володимирівна передала від міського голови подарунок на місцеву школу – футбольні м’ячі.

З самого початку гра була напруженою та яскравою. Гравці вели запеклу боротьбу за м’яч та намагалися всіма силами вибороти перемогу.

За результатам гри, І місце посіла футбольна команда «Темп» (молодіжна), друге – ФК «Темп» (ветерани), третє – «Дібрівка», відповідно, на четвертому місці команда «Княжа Криниця». Учасники були нагороджені грамотами, а переможці – Кубком імені Володимира Реви.

Також, вперше, за ініціативи міського голови Олександра Тищенка, в цьому році було вручено маленькі кубки «Кращий гравець» – Денис Нікулін, «Кращий голкіпер» – Дмитро Цехмейструк, кращий серед ветеранів – Артем Костюченко, «Кращий гол» – Артем Моргонюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора