Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся Кубок з футболу Володимира Реви

Дата: 14.08.2021 22:00
Кількість переглядів: 337

Сьогодні в селі Халаїдове відбулося щорічне традиційне спортивне свято – Кубок з футболу на честь колишнього керівника місцевого сільгосппідприємства Володимира Реви.

Нагадаємо, Володимир Григорович Рева очолював місцеве колективне господарство в Халаїдовому понад 25 років. За часів його діяльності відбулися грандіозні зміни в розвитку інфраструктури села, а особливо Володимир Григорович ніколи не шкодував кошти на спорт і активно займався його розвитком. З 2007 року в селі започатковано традицію проведення Кубка з футболу, приуроченого до дня народження Володимира Реви.

Цього року серед команд учасниць на турнірі виступили: ФК «Темп» (ветерани) та ФК «Темп» (молодь), футбольна команда «Дібрівка» та «Княжа Криниця».

Звертаючись до учасників щорічного спортивного дійства під час урочистого відкриття, помічник міського голови в селах Халаїдове та Дібрівка Іван Омельченко зазначив, що Кубок із футболу, приурочений пам’яті Володимира Реви – одна із найкращих традицій села, привітав усіх зі святами та побажав миру, злагоди і всіх гараздів, а учасникам матчу – вдалої гри та перемог.

Від імені міського голови Олександра Тищенка зі спортивним святом всіх присутніх привітала заступник міського голови Зоряна Заворотна, побажала перемог в спорті та житті, а також передала організаторам змагань приз для учасників.

Окрім цього, Зоряна Володимирівна передала від міського голови подарунок на місцеву школу – футбольні м’ячі.

З самого початку гра була напруженою та яскравою. Гравці вели запеклу боротьбу за м’яч та намагалися всіма силами вибороти перемогу.

За результатам гри, І місце посіла футбольна команда «Темп» (молодіжна), друге – ФК «Темп» (ветерани), третє – «Дібрівка», відповідно, на четвертому місці команда «Княжа Криниця». Учасники були нагороджені грамотами, а переможці – Кубком імені Володимира Реви.

Також, вперше, за ініціативи міського голови Олександра Тищенка, в цьому році було вручено маленькі кубки «Кращий гравець» – Денис Нікулін, «Кращий голкіпер» – Дмитро Цехмейструк, кращий серед ветеранів – Артем Костюченко, «Кращий гол» – Артем Моргонюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора