Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відсвяткували День села Івахни

Дата: 15.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 461

Сонячного суботнього дня, 14 серпня, жителі Івахнів відсвяткували День села. Урочистості з цієї нагоди відбулися у місцевому будинку культури. На святковий концерт завітали не лише односельці, а й гості з прилеглих населених пунктів, щоб разом відсвяткувати важливе для села свято.

Помічник міського голови в селі Івахни Олександр Гринюк щиро привітав всіх присутніх зі святом: «Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, злагоди, міцного здоров’я, щирої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання нашого села, громади та незалежної України». Разом з тим, Олександр Гринюк висловив слова особливої подяки  сучасним героям – воїнам АТО, односельчанам, а також юним жителям села, які нині проходять строкову військову службу.

Від імені міського голови Олександра Тищенка жителів Івахнів зі святом привітала заступник міського голови Зоряна Заворотна. У своїх словах вітання Зоряна Володимирівна відзначила: «Кожне село є частинкою громади, а без села не буде громади, а без громади – не буде України. Ми всі є частиною єдиного цілого. Щиро вітаю вас з Днем села та бажаю вам довгих років життя, радощів, миру вашим родинам і миру нашій Україні. Будьте здорові та будьте щасливі. Зі святом вас».

На святкуванні увага була приділена всім категоріям жителів села. Так, пам’ятними подарунками були відзначені наймолодший та найстарший жителі Івахнів, подружні пари, які прожили в шлюбі 25 та 50 років. Під час заходу звучали, як ліричні так і жартівливі пісні присвячені рідним Івахнам, а ще гуморески та гумористичні сценки, що звеселяли присутніх у залі. Кулінари села частували присутніх запашною сюрпою, кашею, маковиками з медом та іншими смаколиками. Чи не найбільшу увагу на святкуванні було приділено розвагам малечі.

Завершився захід святковою дискотекою.

Свято надовго залишило приємні спогади у душах мешканців села Івахни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора