Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 серпня у селі Халаїдове відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня села

Дата: 16.08.2021 10:45
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Для жителів громади цей день  був ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися з односельцями, послухати музичні композиції, подивитися на виступи своїх діточок на сцені та порадіти їхнім творчим успіхам.   

Привітати громаду та його жителів завітав заступник  міського голови Олег Недогода, який від імені міського голови Олександра Тищенка побажав усім щастя та миру, а також відмітив, що святкування Дня села має велику значимість, адже  такі свята єднають усіх жителів села та навколишніх сіл нашої територіальної громади, оскільки усіх пов’язує спільне минуле, сьогодення та майбутнє.

Офіційну частину свята продовжили помічник міського голови в с.Халаїдове Іван Омельченко,  керівник  СФГ «Обрій», депутат міської ради Михайло Возний, керівник СФГ «Долина» Микола Риженко, уродженець села, поет-аматор Анатолій Совгира,  які побажали рідному селу процвітання, добробуту, а всім жителям міцного здоров’я, удачі та злагоди.

Як і годиться, з нагоди Дня села на святі були відзначені почесними грамотами жителі села, які роблять найбільший внесок у його розвиток, беруть активну участь у громадському житті.

Слова шани та подяки звучали на адресу довгожителів, чия мудрість та життєвий досвід  нині допомагають молодому поколінню відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

          Організатори заходу згадали та вручили символічні подарунки батькам наймолодших мешканців території, захисникам –атовцям,  а також кільком багатодітним родинам та сім’ям, які прожили у шлюбі понад двадцять п’ять, тридцять та п’ятдесят років. Присутні Хвилиною Мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави на Донбасі.

          Концертну програму підготували та провели працівники та аматори сцени Халаїдівського сільського будинку культури – здебільшого місцеві школярі та дошкільнята. Далі жителів села та гостей свята зачаровували своїм співом тріо «Гонта» та творчий колектив Христинівського центру культури та дозвілля.

Українські пісні сподобалися присутнім, які щиро дякували оплесками всім виступаючим на імпровізованій сцені.

          Під час концерту усіх пригощали смачним та духм'яним короваєм, а по його закінченні - малечу, якої на заході було чимало, чекали забавки на батуті, а решту гостей - частування різними напоями та стравами.

Заряд позитивної енергії, святкова та по-домашньому затишна атмосфера панувала на святі до самого вечора.  

День села – це особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе Вам та Вашим родинам щастя, добробут, злагоду. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру Вам, шановні жителі села Халаїдове!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора