Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Огляд стану готовності закладів освіти до початку 2021-2022 навчального року. День другий

Дата: 18.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Вчора, 17 серпня, з метою вивчення стану підготовки закладів освіти громади до нового навчального року комісією відділу освіти на чолі з заступником міського голови Зоряною Заворотною було обстежено 11 освітніх закладів. А саме: Шарнопільський ЗЗСО, Княжиківський ЗЗСО таЗДО «Малятко», Теолинський ЗДО «Струмочок», Копіювацький ЗЗСО, Леськівський ЗЗСО і ЗДО «Калинка», Попуднянську філію ОЗ «Монастирищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, і ЗДО «Чебурашка», Халаїдівську філію опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» і ЗДО «Веселка», Дібрівський ЗДО «Веселка».

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів освіти до нового навчального року. Звичайно, одні заклади підготовлені краще, інші – слабкіше, але в кожному з цих закладів створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Тож огляд навчальних закладів залишив в цілому позитивні враження, на належному рівні організована та ведеться підготовка до нового навчального року директорами закладів загальної та дошкільної освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора