Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цибулівчани відзначили День селища

Дата: 20.08.2021 11:38
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

Є на щедрій монастирищенській землі невеличке мальовниче селище Цибулів. Чудовий край, частинка Монастирищенської територіальної громади із славним минулим і не простим сьогоденням. Найціннішими в цьому селищі – є його люди, люди, які 19 серпня, на свято Яблуневого спаса, в 20-те відзначили День селища.

Святкування розпочалися від самого ранку з футбольного матчу, перемогу у якому здобула команда Цибулева.

Надвечір цибулівчан та гостей селища покликав до себе на святкування Цибулівський Будинок культури. Цього дня згадали історію селища, вшанували місцевих ювілярів, найстарших та наймолодших жителів селища.

Також подарунками та теплими вітальними словами відзначили сімейні пари, які прожили в парі багато років. Грамотами міської ради нагородили усіх тих, хто нині працює на благо та розвиток селища.

Хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих на полі бою в роки другої світової і афганських воєн, загиблого в зоні АТО Петра Кізіма.

Зі святом односельчан привітав помічник міського голови Сергій Кучеренко, який у своєму виступі зазначив, що День селища – це не просто свято, це день єднання, день, який пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє і саме від усіх його жителів залежить майбутнє населеного пункту.

Від імені міського голови Олександра Тищенка, виконавчого комітету Монастирищенської міської ради і усієї громади, цибулівчан зі святом привітала заступник міського голови Зоряна Заворотна та побажала миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, впевненості у завтрашньому дні. «Бажаю, щоб Цибулів завжди був квітучим і красивим, а життя кожної сім’ї – сповнене душевного тепла, радості й достатку! Нехай Бог благословить наш край і пошле його мешканцям успіхів на життєвих шляхах», – відзначила Зоряна Володимирівна.

Також, заступник міського голови подякувала жителям селища за самовіддану працю, за любов до рідного селища, за внесок у розвиток та добробут громади.

Незабутні, яскраві концертні номери цибулівчанам подарували гості свята – вокально-інстрементальний ансамбль «SoloMia».

Організатори, гості та учасники дійства створили чудову атмосферу, яка нагадувала довгоочікувану зустріч великої дружньої родини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора