Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 20.08.2021 11:45
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

В міській раді систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

На черговому засіданні, яке відбулося 20 серпня, під керівництвом заступника міського голови Зоряни Заворотної, розглянуто ряд питань. Зокрема, про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для тимчасового виїзду за межі України, про продовження терміну перебування малолітньої дитини у КЗ «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини » Черкаської обласної ради, про зняття із соціального супроводу чотирьох сімей, про хід здійснення соціального супроводу сім’ї с.Попудня, про затвердження та перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що потрапили в складні життєві обставини.

В результаті засідання членами комісії, в межах компетенції та повноважень, були прийняті відповідні рішення та надані рекомендації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора