Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Тобі Україно, пісні лебедині, тобі наше серце, і кров, і любов»

Дата: 20.08.2021 14:02
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

До Дня Державного прапора та 30-ї річниці Незалежності України працівники Монастирищенської публічної бібліотеки зорганізували та провели святковий захід «Тобі Україно, пісні лебедині, тобі наше серце, і кров, і любов».

Сьогодні, напередодні головних державних свят, працівники публічної бібліотеки провели екскурс трагічними та посправжньому величними сторінками історії становлення української незалежності.

Заступник міського голови Зоряна Заворотна привітала всіх присутніх і побажала миру та процвітання нашій Україні. «Цьогоріч Україна святкує своє 30-річчя. Наша держава пройшла важкий шлях становлення, та нині вона – демократична, єдина, суверенна та неподільна європейська держава. Я щиро вірю в те, що для України все лише починається, що вона буде розвиватися та процвітати, що всі наші громадяни, які розїхалися світом у пошуках кращого життя – повернуться додому. Щиро дякую організаторам за такий святковий, гарний захід. Ви розпочинаєте святкову програму, яка продовжиться в понеділок вранці, тож всіх запрошую на урочисте підняття Державного Прапора України. Вітаю всіх вас з прийдешніми святами та бажаю здоров’я, успіхів в усіх починаннях і миру нашій Україні», – промовила Зоряна Володимирівна.

Також під час святкового заходу, своєю творчістю присутнім дарували учасники творчого об’єднання «За покликом душі» та ансамбль «Мелодії серця» Аврамівського СБК.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора