Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вже доброю традицією в Монастирищенській ТГ стало вітати довгожителів та ювілярів громади

Дата: 23.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

21 серпня свій 91 рік народження зустріла Катерина Григорівна Паламарчук, жителька села Бубельня. У свої роки Катерина Григорівна почувається добре та охоче розповідає про своє життя, яке було не з легких. Весь свій трудовий вік жінка важко пропрацювала в колгоспі. З болем говорить про голодне дитинство та роки воєнного лихоліття. Зі сльозами на очах розповідає, як вони разом з чоловіком ростили та виховали чотирьох дітей – двоє доньок і двоє синів. Але їм так і не судилося зустріти старість разом, на жаль, її чоловік рано пішов з життя. А потім важка хвороба забрала й сина.

Такі довгожителі як Катерина Паламарчук – це історія нашої громади з життєвою мудрістю та багатим досвідом, незламністю та жагою до життя.

Із привітаннями і подарунками до довгожительки завітали помічник міського голови в с. Бубельня Леонід Прудиус і діловод Олена Черканюк. Гості побажали іменинниці міцного здоров’я, життєвих сил, бадьорості духу, благополуччя та довгих років життя. Катерина Григорівна раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора