Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Масштабно відзначили День села Бачкурине

Дата: 24.08.2021 13:00
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Кожне село нашої громади має свою давню історію. Не виключенням є Бачкурине. Історія його багата і цікава. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління. Тут живуть гостинні, щедрі та талановиті жителі, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують славу села, зберігають традиції та передають їх у спадок прийдешнім поколінням.

Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. Так, в День Державного Прапора України, 23 серпня, в селі Бачкурине громада зібралася на святкування Дня села.

Сказати, що тут було весело і цікаво, означає нічого не сказати. Організаторам вдалося знайти свій, дуже оригінальний підхід до відзначення свята, а жителі села, з величезним ентузіазмом, підтримали це починання.

Всіх присутніх зі святом привітав помічник міського голови в селі Анатолій Руденко. Він побажав усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості та миру.

Від імені міського голови Олександра Тищенка бачкурян зі святом привітали заступники міського голови Зоряна Заворотна та Олег Недогода. Гості побажали всім жителям села процвітання і стабільності,щоб народжувалися і підростали діти, спокійно і захищено почувалися тут люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні, щоб щастя, любов та достаток жили у кожному домі та кожній родині, а село розквітала та розвивалося у складі Монастирищенської ТГ.

Також, Олег Федорович та Зоряна Володимирівна відзначили Подякою міської ради за самовіддану працю, активну громадську позицію, ініціативність та наполегливість у роботі помічника міського голови Анатолія Руденка та всю громаду села і передали символічний подарунок з нагоди свята.

Слова шани та подяки звучали на адресу довгожителів села.

Привітали на святі й найменших жителів та родини, які багато років прожили в парі у мирі та злагоді; молоді подружжя, які цього року поєднали свої серця; матерів-героїнь» багатодітні сім'ї; опікунів; іменинників, які народилися 23 серпня. Віддали данину шани та поваги місцевим воїнам-інтернаціоналістам та чорнобильцям, подякували учасникам АТО/ООС.

Жодне свято не обходиться без вручення нагород та подарунків. Вчорашнє свято у Бачкуриному не стало виключенням, тому також були вручені нагороди, усім, хто в свій час зробив особистий вагомий внесок у розвиток села, бере активну участь у житті громади, за особистий вагомий внесок у духовний розвиток жителів села, добрі справи, за сумлінну працю.

Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори Бачкуринського будинку культури подарували святковий концерт.

Мелодійні пісні, запальні танці, музика, чарівні ведучі – всі намагалися показати свої найкращі таланти та дарували присутнім своє тепло й посмішки.

Протягом всього свята звідусіль лунав сміх дітей, які гралися та розважалися з професійними аніматорами.

Окрім музичних привітань, для гостей свята підготували чимало сюрпризів – ігри та розваги, фотозони та смачне частування. Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Коли на землю опустилася темрява, спалахнули вогні святкового феєрверку.

Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора