Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенська громада відсвяткувала 30-річчя Незалежності України!

Дата: 25.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

День Незалежності України в Монастирищенській ТГ, як і по всій Україні відбувся під гаслом «Ти у мене єдина». Маленькими кроками ми йдемо у майбутнє. Вся країна і наша громада, зокрема. За цей незначний термін ми зазнали чимало гарних змін. Одна з яких – децентралізація, що перетворила нашу громаду в дружню родину. Тож багато жителів громади та гостей одягнувши вишиванки зібралися вчора на площі імені Героїв Майдану, аби разом відсвяткувати величне державне свято.

Тепло привітав усіх з 30-річчям Незалежності міський голова Олександр Тищенко, який побажав нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та нашої громади!

Цього року для жителів громади та її гостей підготували велику та цікаву святкову програму.

Заступник міського голови Олег Недогода вручив Почесну грамоту Черкаської обласної ради за вагомий внесок у сферу діяльності органів місцевого самоврядування, розвиток територіальної громади та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України міському голові Олександру Тищенку. А голова райкому профспілки Руслан Мельник вручив Олександру Тищенку Подяку Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ за сумлінну працю, плідну співпрацю з обласною організацією профспілки, активну діяльність по розвитку соціального діалогу та з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Також грамотами Монастирищенської міської ТГ цього дня були відзначенні всі населені пункти громади, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, а ще Будинок дитячої та юнацької творчості й ????Центр культури і дозвілля, які взяли участь у виставці на центральній площі.

Гості свята могли задовольнити свої гастрономічні вподобання, скуштувавши різні українські страви підготовлені у рамках виставки «Столи достатку» жителями населених пунктів громади. Були на святі й різноманітні розваги для дітлахів, зокрема, свято фарб «Холі».

Міський голова привітав з перлинним весіллям жителів Сатанівки родину Юрія та Лариси Брух, які одружилися рівно 30 років тому та жителя Цибулева Руслана Сокура, який цього дня святкував свій 30-й день народження.

Яскравими номерами й дивовижними костюмами вражали жителів і гостей громади хореографічні колективи, а творчі та аматорські колективи й окремі виконавці тішили своїм співом.

Після концерту відбулося масове гуляння і дискотека.

Гомін дітвори, веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.

Неперевершена атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи чудовий настрій, радість на позитив, який залишиться в спогадах на довго.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора