Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Хейлове відзначили День села

Дата: 28.08.2021 15:08
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

28 червня, у День Успіння Божої Матері на центральній площі села Хейлове панувала святкова та доброзичлива атмосфера – хейлівчани вперше святкували День села. Відзначати почали з самого ранку з святкового богослужіння в Храмі Успіння Божої Матері.

Офіційну частину свята розпочали з хвилини мовчання та вшанування пам’яті учасника ООС Висоцького Євгена Сергійовича, трагічна смерть якого настала зовсім нещодавно.

На урочисту подію, привітати жителів громади зі святом, завітала заступник міського голови Зоряна Заворотна. Від імені міського голови Олександра Тищенка Зоряна Володимирівна привітала хейлівчан зі святом та побажала всіх гараздів, миру, щедрої долі, сили та наснаги в усіх починаннях.

«Бажаю процвітання вашому селу, покращення якості життя та добробуту людей. Нехай ваше село квітне та розвивається, а разом з ним і квітує наша громада та рідна Україна», – сказала заступник міського голови.

Також зі святом жителів Хейлового привітали помічник міського голови Наталія Шуст, місцевий фермер, голова ФГ «Вікторія» Юрій Шатайло та депутат міської ради Світлана Драчук. У цей святковий день бажали жителям міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а селу Хейлове – стабільності та процвітання.

Присутні мали нагоду подивитися святковий концерт у виконанні місцевих аматорів сцени та дитячих танцювальних колективів, відвідати виставку робіт місцевих народних умільців, де були представлені роботи Галини Пастушенко, Олени Кисіль, Ольги Грицаюк, Максима Ріпка, Олександри Чапловуцької, Тетяни Шуст, Надії Верхоглядової, Аліни Міхневич. Ще для перегляду була представлена виставка картин випалених по дереву (пірографія) Петра Шуста. А для дітлахів було чимало дитячих розваг.

В ході святкування усі бажаючі смакували смачну козацьку юшку та кашу, робили фото в облаштованих фотозонах ну і звичайно, отримували гарний настрій та позитивні емоції.

На завершення відбулося масове гуляння з дискотекою.

Для місцевих жителів цей день – був ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися, послухати музичні композиції, подивитися на виступи односельчан, порадіти їхнім творчим успіхам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора