Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по питанню виконання дохідної частини бюджету

Дата: 31.08.2021 11:40
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Сьогодні,  31 серпня,  під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ та начальника фінансового управління відбулася нарада по питанню виконання дохідної частини бюджету у серпні та забезпечення у повному обсязі заробітної плати, відпускних, оздоровчих та інших соціальних виплат.

Нараду проведено з метою налагодження конструктивної співпраці щодо забезпечення надходжень до бюджету громади. Обговорювалися і проблемні питання щодо справляння податківзокрема, проведення розрахунків за паї.

Також під час зустрічі начальник Монастирищенської ДПІ Сергій Головченко поінформував, що з 1 вересня запроваджується  одноразове (спеціальне) добровільне декларування – податкова амністія, яка триватиме до 1 вересня наступного року та розповів про її переваги для громадян.

По завершенню наради визначено пріоритетні напрямки, основні завдання та першочергові кроки на найближчий час, які будуть сприяти нарощуванню доходів і зміцненню позитивних тенденцій щодо наповнення бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора