Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Попуднянська школа готова зустріти учнів

Дата: 31.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 316

Завтра у Попуднянському закладі загальної середньої освіти пролунає Перший дзвінок, який покличе учнів на навчання в Країну Знань. Наразі у спорожнілих приміщеннях тривають останні приготування до 1 вересня. Готовність закладу перевірив міський голова Олександр Тищенко.

Два роки стіни цього закладу не чули дитячого гомону та веселого сміху, адже школа не працювала. Та за ініціативи міського голови Олександра Тищенка освітній заклад відновлює свою роботу. Навчатимуться тут діти з Попудні та сусіднього села Сарни.

Освітній заклад цілком відповідає вимогам нового Санітарного регламенту закладів загальної середньої освіти, який набув чинності з 1 січня 2021 року – має двоповерхове приміщення, просторі світлі класи, їдальню та спортивну залу в приміщенні школи, внутрішні туалети. Тобто, є все для того, щоб діти повноцінно навчалися в нормальних умовах.

За літній період тут було виконано ремонтні роботи, забезпечено школу меблями та усім необхідним обладнанням, сформовано чудовий педагогічний колектив. Загалом, заклад вдалося відновити за зовсім короткий період часу, з мінімальними фінансовими вкладеннями.

Також міський голова відвідав дошкільний заклад освіти «Чебурашка», де весело та цікаво проводять час дітки з сіл Сарни та Попудні. Олександр Михайлович ознайомився з роботою закладу, оглянув умови перебування дітей та поспілкувався з колективом.

Нагадаємо, дитсадок також певний час не працював, але уже близько місяця тут весело та корисно проводять час його маленькі вихованці.

Забезпечення належних умов навчання та виховання для підростаючого покоління – є одним із питань, якому пильну увагу приділяє міська влада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора