Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Першого дзвоника в Попуднянському ЗЗСО!

Дата: 01.09.2021 15:05
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Сьогодні в нашій громаді відбулась довгоочікувана та радісна подія – Свято першого дзвоника, яке ознаменувалось відкриттям Попуднянського ЗЗСО.

На День знань до Попуднянського закладу загальної середньої освіти завітали  начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, начальник відділу освіти Руслан Терещук, настоятель місцевого храму Отець Сергій та помічники міського голови Петро Орендарчук (с. Попудня), Анатолій Руденко (с. Бачкурине) і Леонід Басовський (с. Сарни).

Гості привітали школярів, батьків та педагогічний колектив школи, побажали кожному з присутніх мирного неба над головою, терпіння, мудрості, нових емоцій та яскравих подій. Отець Сергій благословив присутніх на новий навчальний рік і освятив будівлю. Ніна Завертана від імені міського голови Олександра Тищенка вручила приємний подарунок школі – футбольні м’ячі та форму. А анонімний благодійник надав кошти на придбання господарських товарів для закладу.

Свято 1-го вересня проходило в гарному піднесеному настрої, навколо було чути щирий дитячий сміх і перший дзвоник у виконанні Артема Бойка, учня 9-го класу та Ольги Приходько, учениці 2-го класу, який радісно покликав дітлахів на урок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора