Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові велосипеди соціальним робітникам!

Дата: 01.09.2021 15:30
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

З метою покращення якості та оперативного надання соціальних послуг мешканцям нашої громади  за сприяння міського голови Олександра Тищенка було придбано та вручено 5 велосипедів соціальним робітникам КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Відтепер соціальні робітники сіл Хейлове, Сатанівка, Зюбриха, Владиславчик та Княжики будуть швидко та зручно добиратися до людей похилого віку, які перебувають на їх обслуговуванні.

Наразі в територіальному центрі працюють 35 соціальних робітників, які надають послугу догляду вдома майже 400 особам похилого віку та особам з обмеженими можливостями. Більшість з підопічних проживають на великих відстанях одне від одного, у віддалених куточках сіл, до яких найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому цей мобільний вид транспорту значно полегшить працю соціальних робітників та дасть можливість ефективніше використовувати робочий час на шляху до своїх підопічних.

Над забезпеченням всіх соціальних робітників центру велосипедами проводитиметься робота і надалі, задля підтримки їх у важливій та складній щоденній роботі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора