Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Традиційна святкова лінійка відбулася в Шабастівській філії «Монастирищенського ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит»

Дата: 02.09.2021 14:05
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Свято першого дзвоника хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже школа – це справжній чарівний палац, в якому панують доброта, дружба, взаєморозуміння, дитяче просте щастя, мрії, надії, сподівання.

Вчора, 1 вересня, в усіх навчальних закладах Монастирищенської громади відбулись урочистості з нагоди Дня знань.

Традиційна святкова лінійка відбулася і в Шабастівській філії «Монастирищенського ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит». На урочисту подію першого дзвоника з привітаннями та подарунками завітали й помічник міського голови в селах Шабастівка та Вільна Володимир Якубенко та діловод Наталія Гончаренко. Володимир Михайлович побажав всім учасникам освітнього процесу успішного, вдалого та цікавого навчального року, міцного здоров’я, та здійснення мрій. Також вручив подяки за вагомий особистий внесок у розвиток села та активну участь в його громадянському житті директорам закладів загальної та дошкільної освіти Вікторії Гедзун і Олені Лисюк. А першокласникам на згадку про їхній перший шкільний день – маленькі подарунки.

Навчальний 2021-2022 рік у освітніх закладах громади розпочався сонячно, натхненно, благодатно. Нехай проминуть усі його дні, як чарівна музика, як лагідна пісня, і подарують учням якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора