Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сприяння зайнятості громадян шляхом залучення їх до громадських робіт та робіт тимчасового характеру, як альтернатива безробіттю

Дата: 03.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

Співпраця служби зайнятості з територіальними громадами не обмежується лише наданням послуг мешканцям громади у приміщенні Філії. Зокрема здійснюються виїзди безпосередньо на території громад та проводяться зустрічі з головою громади, які допомагають зробити послуги служби зайнятості  максимально доступними та наближеними до мешканців громади. Одним із основних напрямків роботи служби зайнятості є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, які завжди займають важливе місце у низці заходів служби зайнятості, оскільки сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними необхідної роботи. Фахівцями служби зайнятості забезпечується сприяння організації таких робіт на всіх етапах, від консультативної підтримки до безпосередньої організації таких робіт та підбору персоналу згідно потреб громади.

 Організація громадських робіт неможлива без співпраці з органами місцевої влади. Постійним партнером Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ у даному напрямку є Монастирищенська міська територіальна громада. Завдяки спільним зусиллям вдається розв’язати чимало актуальних для життєдіяльності територіальної громади питань. Важливу роль для громади мають роботи у закладах соціальної сфери, зокрема, заклади освіти, медицини та культури (підсобні роботи під час будівництва та ремонту).

Щиро вдячні соціальним партнерам та суб’єктам господарювання за участь у організації громадських та інших робіт тимчасового характеру та залучення до таких робіт зареєстрованих безробітних.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора