Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Банку вживаного одягу» дуже потрібні теплі речі та взуття!

Дата: 03.09.2021 12:04
Кількість переглядів: 310

Монастирищину огортає осіння прохолода, тож «Банку вживаного одягу» дуже потрібні теплі речі та взуття для потребуючих.

Якщо у вашій шафі залежались непотрібні вам теплі речі, то не поспішайте викидати їх на смітник – зробіть добру справу та віддайте їх на благодійність!

У Монастирищі протягом декількох місяців функціонує Банк одягу, який здійснює прийом і видачу одягу, речей домашнього вжитку, чим не аби як допомагає підтримувати громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї, осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги. Вже понад 150 людей, які потребують допомоги скористалися його послугами та обрали необхідні для себе речі.

Віддавши речі до Банку одягу – ви не лише позбудетеся зайвого, а й допоможете зігрітися десяткам людей, в яких немає можливості самостійно придбати осінній одяг і взуття.

Тож усіх, хто має можливість, закликаємо приносити в Банк одягу – светри, куртки, штани, термобілизну, нижню білизну, рукавички, взуття, а також шкільне приладдя, постільну білизну, речі для дому, продукти харчування та ін.

Висловлюємо щиру вдячність всім небайдужим за допомогу!

Пам’ятайте! Речі, які передаються, повинні бути чистими та попрасованими.

Для того, щоб поділитися, чи взяти речі потрібно прийти за адресою  вул. Жовтнева, 1 (в приміщенні колишнього дитячого садка «Сонечко»), з понеділка до п’ятниці – з 9:00 до 15:00 години, або зв’язатися за телефоном  068-018-67-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора