Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 жовтня розпочинається осінній призов громадян на строкову військову службу

Дата: 06.09.2021 11:01
Кількість переглядів: 1272

Фото без опису

Відповідно до ЗУ «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 25 лютого 2021 року № 71/2021 з 1 жовтня 2021 року по 31 грудня 2021 року триватиме призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовні дільниці Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2003 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовні дільниці Уманського району, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках за територіальними поділами громад – Монастирищенська міська ТГ – 4-й відділ Уманського РТЦК та СП, Черкаська область, Уманський район, місто Монастирище, вулиця Гагаріна, 51.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та в підпорядковані відділи за територіальним поділом, в термін до 11 жовтня 2021 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Умань та Уманського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й підпорядковані відділи, несуть відповідальність згідно з законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора