Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з помічниками міського голови

Дата: 08.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко зустрівся зі своїми помічниками в селах, щоб обговорити стан справ в населених пунктах громади та окреслити план роботи на майбутнє.

Зокрема, йшлося про дотримання правил благоустрою та заборону спалювання сміття у населених пунктах громади, про передачу сільських водогонів, підготовку до опалювального сезону закладів освіти, заготовку посипкового матеріалу, вуличне освітлення, знищення амброзії, ремонт доріг, самовільне скидання води в місцевих водоймах, інвентаризація земель та водних об’єктів тощо.

Спілкуючись зі своїми помічниками, міський голова коротко розказав про формування старостинських округів та призначення старост в нашій громаді й вкотре наголосив, що саме помічники цілком відповідають за ввірені їм території.

«Маєте плани – реалізовуйте їх. Залучайте до співпраці місцевих фермерів та бізнес і завжди можете розраховувати на підтримку усіх структурних підрозділів міської ради, адже тільки разом ми зуміємо відродити та вивести Монастирищину на новий рівень розвитку», – сказав Олександр Михайлович.

Також на нараді йшлося про вакцинацію від COVID-19 та заохочення людей щеплюватися, адже наближається чергова хвиля коронавірусної інфекції, саме тому важливо, щоб люди подбали про свою безпеку та безпеку рідних!

До слова, щеплення проводиться за попереднім записом. Тож зверніться до свого сімейного лікаря або зателефонуйте за номером 068-256-16-61 і запишіться на вакцинацію

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора