Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МОНАСТИРИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ оголошує відкритий конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 10.09.2021 09:57
Кількість переглядів: 270

(конкурс оголошений в газеті «Зоря» від 10.09.2021 № 34(133)

 

№ об’єкта конкурсу

Номер маршруту

Назва маршруту

Дні роботи 

Протяжність маршруту,

км

Кількість автотранс

портних засобів

Режим руху

Категорія

автобусу

Клас

автобусу

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1.

4

Міський «Завалля - Лікарня»

1-5

6,1

2

Звичайний

М2,М3

А,В,І,ІІ,ІІІ

 

 

Основні умови конкурсу та перевезення пасажирів:

        Конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади (далі – міські та приміські маршрути). Конкурс проводиться відповідно до Закону України „Про автомобільний транспорт“ та постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування“(зі змінами) (далі - Постанова Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081).

Об’єктом конкурсу є перелік міських та приміських автобусних маршрутів загального користування, що додається.

Обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, має відповідати таким критеріям:

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Міністерства транспорту та зв`язку України від 12.04.2007 № 285, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 за № 499/13766, зі змінами та доповненнями, на міських та приміських маршрутах – автобусів категорій М2 та М3. Клас автобусів на міських та приміських маршрутах - А,В,І,ІІ,ІІІ.

Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади, перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних автобусів, яка відповідно становить 10 відсотків.

Автотранспортні засоби, які пропонуються перевізниками-претендентами для резерву, повинні бути не нижче за показниками категорії, класу, комфортності основних автотранспортних засобів, які пропонуються для обслуговування маршруту.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів на п’ять років, а у разі відсутності в нього автотранспортних засобів, що відповідають Умовам – на 1 рік.

Перевізники зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які визначені в пункті 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу  документи, визначенні статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», за формою згідно з додатками 1-4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою перевізника-претендента з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою № 1 – містить документи для участі в конкурсі;

Конверт (пакет) з позначкою № 2 – містить документи з інформацією про те на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

Документи, що надійшли після встановленого терміну, не приймаються.

Плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги в відповідному оголошенні про проведення конкурсу.

Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника) повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

Документи для участі у конкурсі приймаються від претендентів відділом економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та сільського господарства виконавчого комітету Монастирищенської міської ради з дня оголошення за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна 121. Останній термін подання документів – 24.09.2021 року до 15 год. 00 хв.

Бланк заяви на участь у конкурсі можна отримати за вищезазначеною адресою.

Конкурс відбудеться  08.10.2021 року о 10 год. 00 хв., за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна 121, 2-й поверх, каб.219 (бувший кабінет голови РДА). Телефон для довідок (04746) 2-51-21.

Виконавчий комітет Монастирищенської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора