Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з професійним святом працівників газового господарства

Дата: 10.09.2021 10:23
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

У другу неділю вересня своє професійне свято – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості – відзначають газівники й нафтовики. Сьогодні, напередодні свята, міський голова Олександр Тищенко разом зі своїм заступником Зоряною Заворотною привітали працівників Монастирищенської дільниці Жашківського відділення – філії АТ «Черкасигаз».

Олександр Михайлович подякував керівнику та трудівникам колективу, які своєю щоденною і невтомною працею забезпечують постійний комфорт людей, стабільну роботу та безперебійне постачання газу в громаді і привітав усіх з професійним святом. «Саме завдяки вашій праці, організованості та високій дисципліні стабільно забезпечуються енергетичні потреби споживачів природного газу Монастирищини, – відзначив міський голова. – Висловлюю подяку всім, хто сьогодні працює на благо зміцнення енергетичної незалежності нашої держави, а також ветеранам галузі. Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, миру, сімейного затишку та благополуччя!»

Колектив з яким пліч-о-пліч щодня доводиться спільно працювати та забезпечувати безперебійне газопостачання в громаді привітав і керівник дільниці Віталій Сегеда.

Грамоти, подяки, грошові винагороди та квіти вручили працівникам на знак пошани за їхню віддану роботу і професійні якості.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора