Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет Монастирищенської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу по плануванню бюджету та фінансуванню установ бюджетної сфери фінансового управління

Дата: 10.09.2021 14:40
Кількість переглядів: 274

Вимоги до посади: громадянство України, наявність вищої освіти ступеня магістра чи спеціаліста, не нижче ступеня бакалавра за спеціальністю – економіка або облік і аудит. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або на посадах державної служби не менше 1 року.

Знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України, інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, реалізації визначених повноважень, указів і розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших підзаконних нормативно-правових актів, досконале володіння основними програмами на комп'ютері. Вільне володіння державною мовою відповідно до рівня, визначеного Законом України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Оплата праці здійснюється відповідно до Постанови КМУ від 9 березня 2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Перелік документів: заява на участь у конкурсі,  особова картка за формою    П-2 ДС з додатками; 2 фото розміром 4 х 6 см; копії документів:  про освіту, паспорту, ідентифікаційного коду, трудової книжки, військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua, документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни).

Документи подаються до відділу з питань кадрової роботи управління з питань організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Монастирищенської міської ради упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційній сторінці Монастирищенської міської ради в мережі Інтернет: https://monastyrysche-gromada.gov.ua/ за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна, 117, додаткова інформація за телефоном: 04746-2-10-15.

Під час іспиту перевіряються знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також вимоги законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного напрямку роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора