Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти

Дата: 10.09.2021 15:23
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Сьогодні, 10 вересня, під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної відбулася нарада директорів, їх заступників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Участь у нараді взяли заступник міського голови Зоряна Заворотна, голова профспілки працівників освіти і науки Ірина Милова, голова центру професійного розвитку педагогічних працівників Неля Залозна, начальник відділу освіти Руслан Терещук та інші.

На порядку денному розглядалися питання, щодо організації освітньої діяльності в закладах освіти у 2021-2022 навчальному році. А саме:  про організацію освітнього процесу в ЗДО;  стан готовності закладів освіти;  навчально-методичне забезпечення та курсову перепідготовку педагогічних працівників;  аналіз об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів у відповідності до результатів ДПА, ЗНО;  структуру роботи;  реформування системи шкільного харчування та інше.

Також під час наради були заслухані та обговорені виступи: начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Людмили Редьки,  директора КНП «Монастирищенський ЦПМСД» Людмили Редванської,  директора дитячої музичної школи Віталії Подолянюк і  директора інклюзивно-ресурсного центру Оксани Шуст.

Учасники наради в ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.

На завершення наради Ніна Завертана вручила Грамоту Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  Оксані Бештанько, учениці 9 класу Княжикриницького ЗЗСО за зайняте І місце у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді ім. Тараса Шевченка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора